3 Ağustos 2014 Pazar

HAMSİ BUĞLAMA

HAMSİ BUĞLAMA
Malzemeler
1 Kilo Hamsi
1 Adet Patates
2 Adet Domates...
2 Adet Soğan
Çeyrek Demet Maydanoz
1 Adet Limon
7-8 Dal Nane
4 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
Yarım Çay Kaşığı Tuz

Hazırlanışı

Kabuklarını soyup halka doğradığımız soğanların yarısını yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz üzerine hamsilerimizi onun üzerine kabuklarını soyup halka doğradığımız domatesleri onun üzerine soğanların kalan kısmını en üstün de halka doğradığımız patatesleri yerleştiriyoruz Maydanozları ince ince kıyıyoruz patateslerin üzerine serpiştiriyoruz Tuz limon suyu sıvıyağ ve nane MİZİ ekleyerek tepsimizin üzerine ALEMUYUN folyo sararak önceden 180 derece ısıttığımız fırında yaklaşık 1 saat kadar pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar