KARPUZ SORBE
Malzemeler
3 Büyük Dilim Karpuz
3 Çorba Kaşığı Şeker
5 Çorba Kaşığı Su...
3 Çorba Kaşığı Limon Suyu
Hazırlanışı
Su ve şekeri 5 dakika kısık ateşte kaynatıp soğumaya bırakıyoruz Karpuzların çekirdeklerini ayırıp RONDO dan geçiriyoruz üzerine limon suyu ve şerbetimizi ekliyoruz KARIŞTIRIYORUZ Buzdolabı kabına koyup buzdolabının derin dondurucu kısmına kaldırıyoruz Toplamda 6 saat kadar dolapta kalması gerekiyor. Burada önemli olan nokta, her saat başı SORBEMİZİ çatalla kristalize olana kadar ezmek karıştırmak İyice donup KIRISTALİZE olan SORBEMİZ soğuk soğuk yenmeye hazır AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler
3 Büyük Dilim Karpuz
3 Çorba Kaşığı Şeker
5 Çorba Kaşığı Su...
3 Çorba Kaşığı Limon Suyu
Hazırlanışı
Su ve şekeri 5 dakika kısık ateşte kaynatıp soğumaya bırakıyoruz Karpuzların çekirdeklerini ayırıp RONDO dan geçiriyoruz üzerine limon suyu ve şerbetimizi ekliyoruz KARIŞTIRIYORUZ Buzdolabı kabına koyup buzdolabının derin dondurucu kısmına kaldırıyoruz Toplamda 6 saat kadar dolapta kalması gerekiyor. Burada önemli olan nokta, her saat başı SORBEMİZİ çatalla kristalize olana kadar ezmek karıştırmak İyice donup KIRISTALİZE olan SORBEMİZ soğuk soğuk yenmeye hazır AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder