3 Ağustos 2014 Pazar

KARPUZ SORBE

KARPUZ SORBE
Malzemeler
3 Büyük Dilim Karpuz
3 Çorba Kaşığı Şeker
5 Çorba Kaşığı Su...
3 Çorba Kaşığı Limon Suyu

Hazırlanışı

Su ve şekeri 5 dakika kısık ateşte kaynatıp soğumaya bırakıyoruz Karpuzların çekirdeklerini ayırıp RONDO dan geçiriyoruz üzerine limon suyu ve şerbetimizi ekliyoruz KARIŞTIRIYORUZ Buzdolabı kabına koyup buzdolabının derin dondurucu kısmına kaldırıyoruz Toplamda 6 saat kadar dolapta kalması gerekiyor. Burada önemli olan nokta, her saat başı SORBEMİZİ çatalla kristalize olana kadar ezmek karıştırmak İyice donup KIRISTALİZE olan SORBEMİZ soğuk soğuk yenmeye hazır AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar