21 Ağustos 2014 Perşembe

TEL ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI TARİFİ

TEL ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI TARİFİ
Malzemeler
2 Su Bardağı Pilavlık Bulgur
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
4 Su Bardağı Sıcak Su...
1 Çay Bardağı Tel Şehriye
1,5 Çay Kaşığı Tuz
1 Tablet Et Suyu

Hazırlanışı

Tenceremize sıvıyağımızı koyup şehriyemizi kızarana kadar çeviriyoruz Yıkayıp süzdüğümüz bulgurumuzu da ekleyip 2 dakika kadar kavuruyoruz Sıcak suyumuzu ,tuzumuzu ve tabletimizi ekleyip kısık ateşte pilavımız suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar