YANAR DAĞ PASTASI
Malzemeler
1 Adet Kakaolu Pasta ban
1 Paket Sade Kremşanti
1 Su Bardağı Süt...
5 Adet Halley
2 Adet Muz
1 Paket Ahududulu Böğürtlenli Sos
2 Tatlı Kaşığı Kahve
Su Bardağı Ilık Su
1,5 Tatlı Kaşığı Şeker
Hazırlanışı
Meyveli sosumuzu bir su bardağı su ile sürekli karıştırarak kaynatıyoruz bir dakika sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz Kremşantimizi süt ile iyice çırpıyoruz içine küp doğradığımız HALLEYLERİ ile muzlarımızı da ekleyerek 5 dakika kadar buzdolabında soğutuyoruz.
PASTABANIMIZI ıslatmak için kahvemizi hazırlıyoruz(ılık suyumuza kahve ve şekerimizi ekleyip KARIŞTIRIYORUZ PASTABANIMIZIN altını geniş bir tabağa koyup üzerini kahve ile ıslatıyoruz Kalan PASTA BANIMIZI 8 eşit üçgene kesiyoruz Biz sadece 7 parçayı kullanacağımız için kalan bir parçayı küp doğrayıp kremşantimizin içine karıştırıyoruz.
Kestiğimiz üçgen KENLERİNDE kahve ile ıslatıyoruz Krem ŞANTİLİ iç harcımızı kenarlarında hafif boşluk bırakarak kubbe biçiminde pasta TABANIMIZ üzerine sürüyoruz Her bir üçgen parçamızı aralarında bir parmak boşluk kalacak şekilde üzerine diziyoruz İyice soğuyan meyveli sosumuzu pastamızın üzerinden döküyoruz BOYLECE yanardağ görüntüsü ortaya çıkıyor.İsterseniz hemen isterseniz yarım saat dolapta bekletip servis edebilirsiniz
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Malzemeler
1 Adet Kakaolu Pasta ban
1 Paket Sade Kremşanti
1 Su Bardağı Süt...
5 Adet Halley
2 Adet Muz
1 Paket Ahududulu Böğürtlenli Sos
2 Tatlı Kaşığı Kahve
Su Bardağı Ilık Su
1,5 Tatlı Kaşığı Şeker
Hazırlanışı
Meyveli sosumuzu bir su bardağı su ile sürekli karıştırarak kaynatıyoruz bir dakika sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz Kremşantimizi süt ile iyice çırpıyoruz içine küp doğradığımız HALLEYLERİ ile muzlarımızı da ekleyerek 5 dakika kadar buzdolabında soğutuyoruz.
PASTABANIMIZI ıslatmak için kahvemizi hazırlıyoruz(ılık suyumuza kahve ve şekerimizi ekleyip KARIŞTIRIYORUZ PASTABANIMIZIN altını geniş bir tabağa koyup üzerini kahve ile ıslatıyoruz Kalan PASTA BANIMIZI 8 eşit üçgene kesiyoruz Biz sadece 7 parçayı kullanacağımız için kalan bir parçayı küp doğrayıp kremşantimizin içine karıştırıyoruz.
Kestiğimiz üçgen KENLERİNDE kahve ile ıslatıyoruz Krem ŞANTİLİ iç harcımızı kenarlarında hafif boşluk bırakarak kubbe biçiminde pasta TABANIMIZ üzerine sürüyoruz Her bir üçgen parçamızı aralarında bir parmak boşluk kalacak şekilde üzerine diziyoruz İyice soğuyan meyveli sosumuzu pastamızın üzerinden döküyoruz BOYLECE yanardağ görüntüsü ortaya çıkıyor.İsterseniz hemen isterseniz yarım saat dolapta bekletip servis edebilirsiniz
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder