PİSİ BALIĞI TAVASI TARİFİ
MALZEMELER
1 kg. Pisi balığı,
1 su bardağı kızartma yağı
1 avuç un,...
Tuz, limon, maydanoz,
Yapılışı :
Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biber leyiniz.
Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız.
Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın gitmesi için).
Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
Limon, maydanoz dallarıyla AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
MALZEMELER
1 kg. Pisi balığı,
1 su bardağı kızartma yağı
1 avuç un,...
Tuz, limon, maydanoz,
Yapılışı :
Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biber leyiniz.
Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız.
Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın gitmesi için).
Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
Limon, maydanoz dallarıyla AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder