3 Ağustos 2014 Pazar

PİSİ BALIĞI TAVASI TARİFİ

PİSİ BALIĞI TAVASI TARİFİ
MALZEMELER
1 kg. Pisi balığı,
1 su bardağı kızartma yağı
1 avuç un,...
Tuz, limon, maydanoz,
Yapılışı :

Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz.
Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp. biber le­yiniz.
Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağ­da her tarafını pembe renkte kızartınız.
Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız. (Fazla yağın git­mesi için).
Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz.
Limon, maydanoz dallarıyla AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar