3 Ağustos 2014 Pazar

YAĞDA KIZARMIŞ ÇUPRA BALIK

YAĞDA KIZARMIŞ ÇUPRA BALIK
Malzemeler
3 Adet Çupra
1 Çay Kaşığı Tuz
2 Su Bardağı Mısır Unu...
Sıvıyağ

Hazırlanışı

Temizlenmiş çupralarımızın üzerine kesikler atıyoruz ve ortadan ikiye kesiyoruz her yerini güzelce tuzladıktan sonra mısır ununa bulayarak kızgın yağda her yeri nar gibi kızarana kadar kızartıyoruz Peçete üzerinde yağını süzdürdükten sonra sıcak olarak servis edebiliriz
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar