KAVUN SORBE
Malzemeler
3 Büyük Dilim Kavun
3 Çorba Kaşığı Şeker
1 Çorba Kaşığı Limon Suyu...
Hazırlanışı
Kavunları dilemlere ayırıp limon suyu ve şekeri ilave ederek rondodan geçiriyoruz..Buzdolabı kabına koyup buzdolabının derin dondurucu kısmına kaldırıyoruz.Toplamda 6 saat kadar dolapta kalması gerekiyor. Burada önemli olan nokta, her saat başı sorbemizi çatalla kristalize olana kadar ezmek karıştırmak.İyice donup kirstalize olan sorbemiz soğuk soğuk yenmeye hazır
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler
3 Büyük Dilim Kavun
3 Çorba Kaşığı Şeker
1 Çorba Kaşığı Limon Suyu...
Hazırlanışı
Kavunları dilemlere ayırıp limon suyu ve şekeri ilave ederek rondodan geçiriyoruz..Buzdolabı kabına koyup buzdolabının derin dondurucu kısmına kaldırıyoruz.Toplamda 6 saat kadar dolapta kalması gerekiyor. Burada önemli olan nokta, her saat başı sorbemizi çatalla kristalize olana kadar ezmek karıştırmak.İyice donup kirstalize olan sorbemiz soğuk soğuk yenmeye hazır
AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder