ÇİKOLATLI FİNGER PASTASI
Malzemeler
3 Paket Fin ger Bisküvi
2 Paket Çikolatalı Puding
4 Su Bardağı Süt...
1 Paket Meyveli Sos
3 Çay Bardağı Su
1 Paket Sütlü Kare Çikolata
Çekilmiş Antep Fıstığı
Hazırlanışı
İlk olarak meyveli sosumuzu yapıyoruz suyumuzdan 3 çorba kaşığı ayırıp küçük bir kaba koyuyoruz, geri kalanını tencerede kaynatıyoruz Ayırdığımız kısma meyveli sosumuzu döküp karıştırıyoruz Ocaktaki suyumuz kaynayınca sosumuzu içine döküp bir iki taşım kaynatarak soğumaya bırakıyoruz Toz pudingimizi süt ile ocakta pişiriyoruz Kelepçeli kek KALIBIMIZIN dışını folyo ile kaplıyoruz Bisküvilerimizi kalıbın kenarlarına diziyoruz altına ince bir kat puding gezdiriyoruz üzerine sırasıyla 3 kat, bisküvi ve puding yerleştiriyoruz Kalan bisküvilerimizi 1rondodan geçirip en üste döküyoruz onun üzerine sosumuzu gezdirip dolapta en az 5 saat dinlendiriyoruz Çikolatamızı benmari usulü eritiyoruz hafif sıcaklığı gidince kelepçeli kalıptan çıkardığımız pastamızın üzerine şeritler halinde gezdiriyoruz fıstıklarımızı üzerine döküyoruz pastamız dağılmasın diye kenarlarını KURDALE yardımıyla bağlıyoruz Çikolataların sertleşmesi için yarım saat daha pastamızı dolapta dinlendiriyoruz AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Malzemeler
3 Paket Fin ger Bisküvi
2 Paket Çikolatalı Puding
4 Su Bardağı Süt...
1 Paket Meyveli Sos
3 Çay Bardağı Su
1 Paket Sütlü Kare Çikolata
Çekilmiş Antep Fıstığı
Hazırlanışı
İlk olarak meyveli sosumuzu yapıyoruz suyumuzdan 3 çorba kaşığı ayırıp küçük bir kaba koyuyoruz, geri kalanını tencerede kaynatıyoruz Ayırdığımız kısma meyveli sosumuzu döküp karıştırıyoruz Ocaktaki suyumuz kaynayınca sosumuzu içine döküp bir iki taşım kaynatarak soğumaya bırakıyoruz Toz pudingimizi süt ile ocakta pişiriyoruz Kelepçeli kek KALIBIMIZIN dışını folyo ile kaplıyoruz Bisküvilerimizi kalıbın kenarlarına diziyoruz altına ince bir kat puding gezdiriyoruz üzerine sırasıyla 3 kat, bisküvi ve puding yerleştiriyoruz Kalan bisküvilerimizi 1rondodan geçirip en üste döküyoruz onun üzerine sosumuzu gezdirip dolapta en az 5 saat dinlendiriyoruz Çikolatamızı benmari usulü eritiyoruz hafif sıcaklığı gidince kelepçeli kalıptan çıkardığımız pastamızın üzerine şeritler halinde gezdiriyoruz fıstıklarımızı üzerine döküyoruz pastamız dağılmasın diye kenarlarını KURDALE yardımıyla bağlıyoruz Çikolataların sertleşmesi için yarım saat daha pastamızı dolapta dinlendiriyoruz AFİYET OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder