FIRINDA SEBZELİ ALABALIK BUĞLAMA
Malzemeler
3 Adet Temizlenmiş Alabalık
1 Adet Soğan
Çeyrek Demet Maydanoz...
Bir Çimdik Tuz
1 Adet Limon
İsteğe göre karabiber
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
Hazırlanışı
Tepsimize yağlı kağıt serip halka doğradığımız soğanların yarısını diziyoruz üzerine balığımızı koyup onların üzerine sırasıyla,
SOĞANLARI yarım ay şeklinde doğruyoruz domatesleri diziyoruz Balığımızın üzerine yarım limonun suyunu sıkıp kalan limonları dilimleyip diziyoruz.En son ince ince kıydığımız maydanozları tuzu karabiberi ve sıvıyağımızı gezdirip alüminyum folyo ile tepsimizi sarıyoruz.Önceden 200 derece ısıttığımız fırınımızın fan ayarında balığımızı pişiriyoruz Arada çatal batırarak balıkların pişip pişmediğini anlayabilirsiniz. AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Malzemeler
3 Adet Temizlenmiş Alabalık
1 Adet Soğan
Çeyrek Demet Maydanoz...
Bir Çimdik Tuz
1 Adet Limon
İsteğe göre karabiber
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
Hazırlanışı
Tepsimize yağlı kağıt serip halka doğradığımız soğanların yarısını diziyoruz üzerine balığımızı koyup onların üzerine sırasıyla,
SOĞANLARI yarım ay şeklinde doğruyoruz domatesleri diziyoruz Balığımızın üzerine yarım limonun suyunu sıkıp kalan limonları dilimleyip diziyoruz.En son ince ince kıydığımız maydanozları tuzu karabiberi ve sıvıyağımızı gezdirip alüminyum folyo ile tepsimizi sarıyoruz.Önceden 200 derece ısıttığımız fırınımızın fan ayarında balığımızı pişiriyoruz Arada çatal batırarak balıkların pişip pişmediğini anlayabilirsiniz. AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder