21 Ağustos 2014 Perşembe

TAVUKLU BEZELYELİ PATATES TARİFİ

TAVUKLU BEZELYELİ PATATES TARİFİ
Malzemeler
2 Adet Tavuk Göğsü
3 Adet Patates
1 Su Bardağı Konserve Bezelye...
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Adet Soğan
2 Diş Sarımsak
2 Adet Havuç
2 Çorba Kaşığı Domates Salçası
1 Adet Sıvı Tavuk Bul yon
2 Çay Kaşığı Tuz
Sıcak Su

Hazırlanışı

Tencereye sıvıyağını koyup halka doğradığımız sarımsak küp küp doğradığımız soğan ve havuçları koyup 2 dakika kadar kavuruyoruz orta büyüklükte doğradığımız tavukları ekliyoruz Tavuklar suyunu verip çekmeye başlayınca salçamızı,ve küp doğradığımız patatesleri ekliyoruz, biraz kavurduktan sonra bezelyeleri ve yemeğimizin üzerini geçecek kadar sıcak suyu ekliyoruz Kaynamaya başlayınca sıvı tavuk bul yon ve tuzumuzu ekliyoruz Yemeğimizi kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz. AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar