3 Ağustos 2014 Pazar

PUDİNG SOSLU HİNDİSTAN CEVİZLİ PORTAKALLI KEK

PUDİNG SOSLU HİNDİSTAN CEVİZLİ PORTAKALLI KEK
Malzemeler
3 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Şeker
1 Su Bardağı Süt...
Yarım Su Bardağı Sıvıyağ
2 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
1 Şişe Limon Suyu Aroması
1 Adet Portakal Kabuğu Rendesi
2 Çorba Kaşığı Hindistan Cevizi
8 Çorba Kaşığı Un

Üzeri İçin
1 Paket Hindistan Cevizli Kakaolu Puding
3 Su Bardağı Süt
Renkli Pasta Süsleri

Hazırlanışı

Yumurta aklarını 5 dakika kadar CIRPIYORUZ ardından şekerimizi ekleyerek 5 dakika daha çırpıyoruz, yumurta sarılarını ekleyerek çırpmaya devam ediyoruz Sütü ve sıvıyağını ekliyoruz CIRPIYORUZ sonra sırasıyla vanilya kabartma tozu limon aromasını ekliyoruz çırpıyoruz Unumuzu ekliyoruz iyice KARIŞTIRIYORUZ en son HİNDİSTAN cevizi ve portakal kabuklarını EKLİYEREK kaşık yardımıyla KARIŞTIRIYORUZ AFİYET OLSUN
WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar