21 Ağustos 2014 Perşembe

GARNİTURLÜ PİLAV TARİFİ

GARNİTURLÜ PİLAV TARİFİ
Malzemeler
2 Su Bardağı Baldo Pirinç
500 Gr Hazır Garnitür
2,5 Su Bardağı Sıcak Su...
1 Tablet Sıvı Tavuk Bul yon
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çorba Kaşığı Tere yağ
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ

Hazırlanışı

Pirinçlerimizi yarım saat öncesinden hafif tuzlu sıcak suda ıslatıyoruz Erittiğimiz yağımızın üzerine yıkayıp süzdüğümüz pirinçlerimizi ilave edip,5 dakika kadar kavuruyoruz Üzerine hazır garnitürümüzü ilave edip biraz daha kavurduktan sonra sıcak su tavuk bul yon ve tuzumuzu ilave edip kısık ateşte pilavımız suyunu çekene kadar pişiriyoruz afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Devamını Gör

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

GALERİ

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar