GARNİTURLÜ PİLAV TARİFİ
Malzemeler
2 Su Bardağı Baldo Pirinç
500 Gr Hazır Garnitür
2,5 Su Bardağı Sıcak Su...
1 Tablet Sıvı Tavuk Bul yon
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çorba Kaşığı Tere yağ
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
Hazırlanışı
Pirinçlerimizi yarım saat öncesinden hafif tuzlu sıcak suda ıslatıyoruz Erittiğimiz yağımızın üzerine yıkayıp süzdüğümüz pirinçlerimizi ilave edip,5 dakika kadar kavuruyoruz Üzerine hazır garnitürümüzü ilave edip biraz daha kavurduktan sonra sıcak su tavuk bul yon ve tuzumuzu ilave edip kısık ateşte pilavımız suyunu çekene kadar pişiriyoruz afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Malzemeler
2 Su Bardağı Baldo Pirinç
500 Gr Hazır Garnitür
2,5 Su Bardağı Sıcak Su...
1 Tablet Sıvı Tavuk Bul yon
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çorba Kaşığı Tere yağ
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
Hazırlanışı
Pirinçlerimizi yarım saat öncesinden hafif tuzlu sıcak suda ıslatıyoruz Erittiğimiz yağımızın üzerine yıkayıp süzdüğümüz pirinçlerimizi ilave edip,5 dakika kadar kavuruyoruz Üzerine hazır garnitürümüzü ilave edip biraz daha kavurduktan sonra sıcak su tavuk bul yon ve tuzumuzu ilave edip kısık ateşte pilavımız suyunu çekene kadar pişiriyoruz afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM Devamını Gör
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder