7 Mayıs 2014 Çarşamba

KAŞARPEYNİRLİ ALABALIK

 Ürün Özellikleri
  Malzemeler •6 alabalık •2 adet soğan •10-12 dal maydanoz •4 adet sivribiber •Yarım limon suyu •8-10 adet mantar •2-3 diş sarımsak •Tuz, karabiber, kimyon, kekik •Yarım çay bardağı zeytinyağı •300 gr. kaşar peyniri •2 adet domates •2 adet defneyaprağı Tarif •Soğan, piyazlık şekilde, biberler ve domates de küp küp olarak doğranır. •Mantar, maydanoz ve sarımsağı da doğranıp diğer malzemelerle karıştırılır. •Kaşar peyniri rendelenip yarısı bu karışıma eklenir. •Baharatları, defneyaprağı, limon suyu ve zeytinyağı da eklenip karıştırılır. •Alabalıklar yıkanıp kurulanır. •Fırın tepsisi yağlanıp sebze karışımı, balıkların içerisine pay edilir. •Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirilir. •Pişmeye yakınken kaşar peynirinin kalan yarısı balığın üzerine serpiştirilir. •Âfiyet olsun  WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK

Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur

Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri

  Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

SİNEMA VE KİTAP

  • ANNA KARENİNA
Powered By Blogger

Sayfalar