
2 SU BARDAĞI BULGUR
1 ÇAY BARDAĞI KAVRULMUŞ TEL ŞEHRİYE
2 ADET KURU SOĞAN
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİN YAĞI
1 TATLI KAŞIĞI TUZ KARABİBER PUL BİBER
1 TATLI KAŞIĞI KURU NANE
2 DİŞ SARIMSAK
1 KG TAVUK KANAT
YAPILIŞI
soğan sarımsakları doğrayıp yağla beraber kavuruyoruz bulgurumuzu ilave edip kavuruyoruz kavururken
1 adet biber ilave edip kavurmaya devam ediyoruzbaharatları ilave etikten sonra
suyumuzu veriyoruz dinlediriyoruz pilavımız dinlenirken tavuklarımızı hazırlayıp sosluyoruz
ızgaramızda pişiriyoruz servis ederken tabağımıza bulgur ustune kanatları koyup servis ediyoruz
afiyet olsun WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder