
Malzemeler
3 Adet Muz
2 Kahve Fincanı TÜRK kahvesi)un...
Çeyrek kalıp terem margarin
4 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Şeker
1 Paket Vanilya
1 Paket PETİBOR Bisküvi
1 Paket Yulaflı Bisküvi
Hazırlanışı
Muhallebimiz için yağımızı eritiyoruz üzerine unumuzu ekleyerek hızlıca karıştırıyoruz (topaklanmaması için),hafif pembeleşince sütümüzü ekliyoruz iyice çırpıyoruz kaynamaya başlayınca şekerimizi ekliyoruz 5 dakika sonra vanilyamızı ekleyerek bir taşım kaynattıktan sonra altını kapatıyoruz Bisküvilerimizi RONDODAN geçiriyoruz sıra kuplarımızı hazırlamaya geldi.
Kulplarımızın dibine sırasıyla muhallebi bisküvi muhallebi muz bisküvi muhallebi koyuyoruz Bu işlemi bütün kuplarımıza uyguluyoruz En üste isteğe göre tekrar muz ve fıstık ile süsleme yapabilirsiniz.
Afiyet OLSUN WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder