ISPANAKLI BULGUR PİLAVI TARİFİ
MALZEMELER
500 gr ıspanak
1 su bardak bulgur
Yarım su bardağı su
1 baş soğan
Pul biber
Tuz
Karabiber
Sıvı yağ
yapılışı
Ispanakları ayıklayıp yıkayın, sonra ince doğrayın.
Soğanı küçük küp doğrayın ve büyük bir tavada sıvı yağ ile kavurun.
Daha sonra ıspanakları ve bulguru ekleyip suyunu ve baharatları ekleyip kapağını kapatıp kısık ateşte bulgurlar yumuşayana kadar pişirin. Yumuşadıktan sonra altını kapatıp dinlendirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. AFİYET OLSUN
ŞEF ABDULLAH USTA WWW.SEFABDULLAHUSTA.COM
ŞEF ABDULLAH USTA İLE ANADOLU MUTFAĞI TGRT EU TGRT EU DA SUNUÇU YAPIMCI ŞEF ŞEF ABDULLAH USTA
19 Ocak 2016 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ŞEF ABDULLAH USTA ABDULLAH HAKİM YAVRUTÜRK
Hangi Tür Yemekler İlk Tercihiniz Olur
Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri
Yoğurt Tatlısı (Şerbetini Tam Çeken Harika Tatlı) Tarifi'nin Malzemeleri 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1 çay b...

-
ETSİZ PATATESLİ TAZE FASULYE TARİFİ Malzemele yarım kilo taze fasulye 2 orta boy patates 3 orta boy domates ... 1 tatlı kaşığı şeker ...
-
TAVUK SOTELİ PİLAV •pilav için; •1 su bardağı pirinç •2 su bardağı sıcak su •sıvıyağ tuz ... • Sıvıyağda yıkanıp süzülmüş pirinçleri kavu...
SİNEMA VE KİTAP
- ANNA KARENİNA
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder